Opskrifter

Ved at dele min opskrifter vil jeg inspirere flere mennesker til at leve et sundt og lykkeligt liv. Sund madlavning er ikke kompliceret. Jeg opfatter min krop, hud og ansigt som min bedste ven, og jeg har lært at respektere, acceptere og elske dem som de er. Det var en del af mit FACE YOGA rejse.

Alle kunne nyde de lækre og brugbare opskrifter uden dårligt somvidehed.

Jeg personligt elsker at være kreativ i mit køkken og skaber nye opskrifter.
Jeg vil med glæde dele de succesfulde opskrifter med jer, og jeg vil holde de mislykkede forsøg for mig selv.

Choko- chia puding 

⛔ SUKKER ⛔HVEDE⛔ SMØR ⛔ ÆG ⛔ MEJERI

Min kærlighed til smagen af ​​chokolade er stor. Vi spiser alle denne klippe derhjemme til både morgenmad og dessert efter aftensmaden og deler det vidunderlige vejr sammen.

Nødvendige produkter:

500 ml. Mandler
mælk / jeg laver min egen /. Det kan også laves med vand, men det er ikke så tæt i smagen. Den passer godt til soja eller kokosmælk.

2 store bananer

3-5 bær

2 tsk vanilje
uddrag

2-3 spsk.
natorial kakao eller revet mørk chokolade

2 spsk. boabab på
støv / Baobab er faktisk frugten af
det afrikanske “Livets Træ”.Baobaben har enestående fordele for
sundhed, herunder en enorm mængde C-vitamin, 50 % fibre og mere
antioxidanter fra enhver anden frugt. Baobab har 20 gange flere antioxidanter end
grøn te, blåbær og granatæble taget sammen.
Baobaben har en vidunderlig sød smag og en let citrusaroma. /

80 g chiafrø

Frugt til pynt

Fremgangsmåde:

Du bleger mælken, bananerne
, jordbær, vanilje, kakao, boabab og du får en homogen blanding. I en skål
rør blandingen og hvis og efter et ophold på flere timer / minimum 2 timer, lader jeg den stå natten over / i køleskabet er
klar til at blive serveret i kopper dekoreret med frisk frugt.

Potentiel effekt fra denne opskrift·

  • Regulering af blodsukker 
  • Intensiverer syn og led
  • Hjælper når man taber sig
  • Stærk immunsystem
  • Det hjælper nervesystemets funktion
  • Beskytter celler fra oxidativt stress
  • Mod træthed
  • Til mere energi

chokolademousse

⛔ SUKKER ⛔HVIDE ⛔ SMØR ⛔ ÆG ⛔ MEJERI

Min kærlighed til chokolade førte til mange eksperimenter med denne opskrift. Jeg præsenterer for dig min opskrift på chokolademousse, som er til stede i vores familiemenu hver uge.

Nødvendige produkter

3 stk. Avocadoer / godt modnet /

1 spsk. national kakao

2 spsk. øko canadisk ahornsirup

200 g Dåse øko kokosmælk

50 g Smeltet mørk chokolade og en knivspids salt for at forstærke chokoladesmagen.

Frugter til dekoration ønske.

Udluft produkterne konsekvent efter opskriften og du får en luftig blanding, som efter et ophold i køleskabet er klar til at nydes.